Gårdsbutiken är öppen dagligen mellan 10.00 - 18.00

 

För att det ska vara enkelt att  handla är gårdsbutiken öppen med självbetjäning varje dag.

Betalning sker via swish, plusgiro eller med jämna, kontanta pengar.

Vi finns i stort sätt alltid på gården så det är bara att ringa om du behöver hjälp (0703305549). 

Vill du ha något speciellt eller en större mängd av något är det bara att kontakta oss innan så ställer vi ut det i butiken.

 

 

Alla korvar och allt kött i gårdsbutiken säljs djupfryst  och sortimentet varierar med efterfrågan.

I vår tillverkningslokal gör vi riktigt goda färskkorvar : Voxwurst och Voxwurst med chili. En Bratwurst från Voxtorp helt enkelt!

Det är korvar som bara innehåller kött från våra djur, goda ekologiska kryddor och är saltade med havssalt.

De blir naturligt grå efter tillagning eftersom de är fria från nitritsalt.

Prova även vår hantverksmässigt tillverkade blodpudding, fylld med riktigt fina kryddor, äppeltärningar, hackad rödlök och annat gott.

Det finns även wienerkorv och isterband att välja på, korvar som innehåller kött från våra djur men där vi får hjälp med tillverkningen.

 

 

I frysarna finns olika styckdetaljer som kotletter,filé, karré, bogstek, sidfläsk, revben och en riktigt fin fläskfärs.

 

Du kan också handla ägg från våra hönor.

 

Vill du vara säker på att få det kött du vill ha är det säkrast att beställa en köttlåda. 

 

Eftersom gården både är en arbetsplats och vårt hem så önskar vi att ni som besöker butiken inte går runt på gården i övrigt och parkerar på anvisad plats.

 

 

Från årsskiftet 2018/2019 är vår kött och våra korvar inte längre KRAV-godkända. Vår produktion och hela vår verksamhet på gården är såklart fortfarande KRAV-godkänd och vi fortsätter som vi alltid ha gjort. Men vårt slakteri ( Västersläts) har valt att inte längre vara KRAV-anslutna. Deras verksamhet kommer inte förändras praktiskt men för oss blir det en stor skillnad när den KRAV-godkända kedja som vi tidigare fått till brister. Alla anläggningar måste vara KRAV-anslutna för att köttet ska få märkas med KRAV-loggan. Men som sagt, vi fortsätter som vanligt och använder samma ekologiska kryddor i vår egna tillverkning och så hoppas vi att vi får till en KRAV-godkänd lösning snart igen.

 

 

Följ oss gärna på Instagram och Facebook. 

 

 

Vid frågor och beställningar ring 070-330 55 49 eller skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

 

Välkommen till oss på Voxtorpsgården!

ls5.jpg