Gårdsbutiken är öppen dagligen mellan 10.00 - 18.00

 

För att göra det enkelt för dig att handla så är gårdsbutiken en självbetjäningsbutik där du betalar via swish, plusgiro eller med

jämna, kontanta pengar.

Vi finns i stort sätt alltid på gården så det är bara att ringa om du behöver hjälp (0703305549).

 

Gårdens växtodling och grisuppfödning är det vi har valt att satsa på i första hand, därför drivs gårdsbutiken på en nivå som är anpassad efter våra förutsättningar. 

Men det ska vara enkelt för dig som kund att handla kött och ägg från våra djur så vi ser till att hålla en bra tillgång på varor i butiken. 

 

Alla korvar och allt kött i gårdsbutiken säljs djupfryst  och sortimentet varierar med efterfrågan.

I vår tillverkningslokal gör vi riktigt goda KRAV-godkända färskkorvar : Voxwurst, Voxwurst med chili och Voxtorps Salsiccia. 

Det är korvar som bara innehåller kött från våra djur, goda ekologiska kryddor och är saltade med havssalt eller Himalayasalt.

De blir naturligt grå efter tillagning eftersom de är fria från nitritsalt.

Det finns även wienerkorv och isterband att välja på, korvar som innehåller kött från våra djur men där vi får hjälp med tillverkningen.

Prova även vår hantverksmässigt tillverkade blodpudding, den är KRAV-godkänd och fylld med riktigt fina kryddor, äppeltärningar, hackad rödlök och annat gott.

 

I frysarna finns även olika styckdetaljer som kotletter,filé, karré, bogstek, sidfläsk, revben och en riktigt fin fläskfärs.

 

Du kan även handla ägg från våra hönor, potatis från Solmarka gård, knäckebröd, chutney, marmelader,äppelmust ,honung och under sommaren finns det även glass.

 

Vill du vara säker på att få det kött du vill ha är det säkrast att beställa en köttlåda. 

 

Eftersom gården både är en arbetsplats och vårt hem så önskar vi att ni som besöker butiken inte går runt på gården i övrigt och parkerar på anvisad plats.

 

Till  hösten finns även möjligheten att beställa lammlådor från Malin Lundqvist Gunnarssons Långasjölamm

 

Skicka ett mail till oss så kommer du med på vår utskickslista, då missar du ingen information om olika händelser på gården.

 

 

Vid frågor och beställningar ring 070-330 55 49 eller skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

 

Välkommen till oss på Voxtorpsgården!

ls8.jpg